Till alla som är intresserade (eller inte) av att dejta mig

Säg inte att du älskar mig på fyllan för att sedan ta tillbaka det och uttrycka att jag inte ska lyssna på dig när du är full.

Ta det att jag gillar dig som en komplimang som visar att du är en härlig person, inte som att jag är desperat. För det är en VÄLDIGT stor komplimang.

Säg inte att du gillar mig om du inte tänker bete dig som att du gör det.

Om jag hör av mig och/eller vill ses betyder det inte nödvändigtvis att jag är intresserad av dig på ett romantiskt sätt.

Fråga inte om jag är singel det första du gör om du inte känner mig.

Om jag avvisar dig kan det, men behöver inte, ha med min relationsstatus att göra. Att vara singel innebär inte nödvändigtvis att jag är öppen att bli tillsammans eller hångla med vem som helst. Respektera mitt nej.

Om jag inte vill kyssa dig behöver det inte betyda att jag inte gillar dig, det kan betyda att jag vill ta reda på om du faktiskt gillar mig som person och likaledes vad jag tycker om dig som person samt om jag får lov att umgås med dig utan att du kräver att jag är fysisk med dig. Det kan även betyda att en kyss är väldigt känslomässigt laddad för mig.

För att förtydliga: om du vill ha mig, kräv inte att jag ska vara fysisk med dig för att vi ska kunna umgås, då kommer jag tappa lusten ännu mer till att faktiskt vara det.

Även om jag är intresserad av dig på ett romantiskt sätt innebär det inte att du nödvändigtvis ”fått” mig och att jag kommer bli din. Ta mig inte för given.

Om jag inte säger att jag känner något för dig behöver inte det betyda att jag inte gör det. Det kan betyda att jag är rädd och/eller vill lära känna dig bättre för att veta att jag kan lita på dig.

Om jag inte hör av mig behöver det inte nödvändigtvis innebära att jag inte vill, det kan betyda att jag är rädd för att bli avvisad och har dåliga erfarenheter sedan innan.

Om jag frågar om du vill dejta mig har jag antagligen våndats kring ifall jag ska våga fråga ganska länge så bemöt mig med respekt. Säg ”Ja, vad kul!” om du vill och ”Tack, men jag är tyvärr inte intresserad” om du inte vill. Att inte säga något får mig att gå omkring och undra och det drar bara ut på plågan som ett nej hade gjort slut på väldigt fort.

Är jag inte intresserad av dig ÄR jag inte intresserad av dig. Vänta inte på att jag ska ändra mig. Skulle något ändra sig tar vi det då men förvänta dig ingenting.

Ta inte på mig, pussa eller krama mig inte och ta inte min hand mot min vilja, alltså om jag säger nej eller stretar emot.

Om du frågar om vi ska gifta oss och jag säger nej, säg inte ”Vore det inte kul med lite banan?”

Stirra inte på mina bröst.

Ring inte från okänt nummer och låtsas som att du är någon annan. Det skrämmer iväg vem som helst.

Tala inte om hur sexig du är. Jag finner det väldigt osexigt och jag kan själv avgöra om jag tycker att någon är sexig eller inte.

Tala om ifall jag sårat dig eller gjort dig upprörd på något sätt.

Om du gillar mig, visa det. Och säg det. Jag orkar inte med psykologiska spel och kan inte läsa dina tankar.

Du vet väl om att jag har skrivit en poesibok? ”Ärligt talat” innehåller 42 färgfoton och ca 66 dikter (beroende på hur en räknar!) och kostar 250 kr (eventuell frakt tillkommer)! Maila mig gärna på angela.of.music@gmail.com för mer information. Jag finns även på Facebook, du hittar min offentliga sida genom att söka på Angela eller @angelaartistofficial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s