Ärligt talat

Jag har gjort en poesibok, ”Ärligt talat”. Jag har skrivit, fotat, gjort inlagan och omslaget. Det har varit en lång process som tagit flera år. Jag lärde mig fota just för att jag ville ha bilder till boken, fick köpa kamera, lära mig hur den funkade och skaffa Photoshop och lära mig det. Först gjorde jag inlagan i Word men sedan insåg jag att Word inte kan hantera bilder så då fick jag skaffa InDesign och lära mig det, jag har gjort både inlagan och omslaget.

Dikterna handlar om blandade ämnen, allt ifrån kroppskomplex till (o)sociala medier. De flesta dikter är dock ”terapipoesi”, det vill säga dikter jag skrivit för att bearbeta starka känslor som kärlek och smärta medan vissa dikter är mer politiska och några mest har tillkommit ur glädjen att skriva, exempelvis en dikt om när herr Vinter blir förälskad i fru Sommar.

Boken består av 66 eller 71 dikter (beroende på hur noga en räknar) samt 42 färgfoton och är på ca 200 sidor (återigen beroende på hur en räknar). 250 pix, frakt tillkommer på 50 spänn om jag ska skicka den. Är du intresserad av att köpa boken eller vill veta mer kan du antingen skriva till mig på min officiella Facebooksida, Angela @angelaartistofficial eller maila till angela.of.music@gmail.com. Köpes endast hos mig!