Varför Changetheworldweb?

Jag har alltid funderat väldigt mycket över olika saker. Varför människor är som de är, varför världen ser ut som den ser ut och även varför jag fungerar som jag gör. Jag har många gånger ringt kompisar för att avreagera mig när jag varit frustrerad över olika saker jag tyckt att folk borde inse. Jag har skrivit mycket dikter om olika saker men på senare tid fått lust att skriva mer i form av debattartiklar. Det var dock bara för ungefär två och en halv vecka sedan jag plötsligt insåg att jag skulle kunna starta en blogg.

Jag hade vissa svårigheter med att bestämma namn på min skapelse. Eftersom jag ville skriva om olika teman behövde jag ett övergripande namn som fångade det jag ville med bloggen, göra något för att förhoppningsvis få en lite bättre värld. Ge människor nya perspektiv. Change The World var ett av de första namnen jag kom på men jag var osäker. Det kändes både stort och klyschigt. Det jag dock gillade med namnet var att det inte bara var en etikett på en önskan utan även anspelar på ett av mina allra största intressen: musik, ”Change The World” är titeln på en låt av Eric Clapton. Outside The Box var ett annat namn jag hade på förslag men i så fall skulle det komma att följas av ett tresiffrigt nummer efter namnet och då tyckte jag det var enklare med Change The World, för då blev det bara ett ”Web” som lades till.

Det kan hända att jag får för mig att ändra namnet senare men tills dess får jag helt enkelt skriva för att förändra världen.